Cand vine vorba de

livrare de flori

 și servicii florale pentru clienți, va asiguram ca livram buchete excelente, aranjate cu pricepere si rafinament. Pasiunea noastra pentru flori poate fi vazuta in aranjamentele de clasa mondiala, pe care florarii nostri le fac pentru comenzile nationale si internationale.

Livram la timp toate comenzile noastre din Romania si international, chiar in aceeasi zi, daca inregistram comanda pana la ora 15:00 pentru comenzile din Romania si pana la ora 12.00, ora locala de livrare. Comenzile inregistrate dupa aceste ore vor fi livrate cu siguranta a doua zi.

Noi, cei din Roflora, suntem mandri ca facem legatura intre clientii nostri si cele mai bune florarii locale si internationale de peste 15 ani. Cu sediul central in Iasi, Romania, Roflora a livrat mii de buchete, prin reteaua internationala Teleflor International. Roflora activeaza pe piata locala si internationala ca reprezentant pentru Romania al prestigioasei firme Teleflor International, cu sediul in UK, firma care are acest obiect de activitate din anul 1947.

Livram la domiciliu oriunde in Romania, in aceeasi zi, prin florariile locale. Florile livrate prin Roflora sunt proaspete, de calitate, aranjate cu rafinament. Livram pe plan international in maxim 24 de ore, oriunde in lume.
Ca furnizor de servicii florale, oferim si suport pentru evenimente corporate sau personale: nunti, botezuri, petreceri tematice. Acoperim si serviciul funerar, oferind produse de inalta calitate, aliniate la trendul international.

Puteți avea intotdeauna incredere in compania noastra, pentru a trimite, prin mediul online, flori in stare excelenta in Romania si din Romania in lumea intreaga, precum si la nivel international. (ex.: din Anglia in Malta samd). Oferim servicii fara egal, care sa merite toti banii platiti și timpul dumneavoastra. Suntem intotdeauna la dispoziția dumneavoastra, cu echipa noastra dedicata si specializata, pentru a asculta, inregistra si livra comenzile dumneavoastra.
Florarii nostri realizeaza buchete conventionale sau moderne si va vor ajuta mereu in alegerea celor mai frumoase si potrivite flori. Asteptati-va sa livram cele mai proaspete flori de fiecare data cand faceti o comanda la noi. Avem atat de multe flori pe care le-ati putea alege, precum și aranjamente care se vor potrivi oricarui eveniment sau ocazie.

Haide sa socializam!

Ia legatura cu noi pe Facebook!