Roflora

073floraro (0733/567.276)
[email protected]

[wpforms id=”5949″]

Roflora.ro este administrata de S.C. FLORAL DESIGN S.R.L. cu sediul in Iasi, Aleea Tudor Neculai, nr. 13, bl. 943, sc. C, et. 1, ap. 6, cod postal 700734.

Cum comand?

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe roflora este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor;
– efectuarea platii produselor 🙂
Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar / ordin de plata, in conditiile reglementate la capitolul METODE DE PLATA, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, si, daca este cazul, pretul livrarii.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe roflora.com sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Cum platesc?

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu cardul, prin transfer bancar / ordin de plata sau numerar / cash la livrare. Informatiile de plata le veti primi prin e-mail, sub forma unei facturi.

In cat timp de la lansarea comenzii ajunge produsul la destinatie?

Roflora livreaza pentru dumneavoastra, prin florari locali, atat pe teritoriul Romaniei cat si pe plan international.
Livrarile in tara se fac in aceeasi zi, de luni pana duminica, daca se inregistreaza comanda pana la ora 15:00. Comenzile inregistrate dupa ora 15:00 se livreaza a doua zi. Livrarile internationale se efectueaza in aceeasi zi de luni pana sambata, daca se inregistreaza comanda pana la ora 12:00. Comenzile inregistrate dupa ora 12:00 se livreaza a doua zi. Timpul mediu de livrare in Romania, dupa ce obtinem toate datele necesare, prevazute in formularul de comanda, inclusiv confirmarea platii, este de aproximativ 2 ore pentru localitatile in care avem florarii partenere.
Va rugam sa retineti ca nu putem garanta timpii de livrare, in conditii ce nu tin de Roflora si de florariile partenere. In perioadele aglomerate din an (februarie, martie, decembrie) timpii de livrare pot creste, gratie unor factori pe care nu ii putem controla.

Pot livra buchete si in strainate?

Roflora livreaza pentru dumneavoastra, prin florari locali, atat pe teritoriul Romaniei cat si pe plan international. Livrarile internationale se fac in aceeasi zi, de luni pana sambata, daca se inregistreaza comanda pana la ora 12.00 (ora Romaniei). Comenzile inregistrate dupa ora 12.00 se livreaza a doua zi.

Roflora.com face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificata de client (pentru livrarile Internationale se garanteaza doar data livrarii nu si intervalele orare AM, PM iar in zilele de duminica nu se efectuează livrari internationale), cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la data specificata nu este posibila, cum ar fi zile libere, sarbatori nationale, vreme nefavorabila, zile libere oficial (colaboratorii internationali care nu efectueaza livrari in zilele de Duminica).

Cat ma costa transportul?

Transportul este gratuit, pentru livrari in localitatile in care Roflora are florarii partenere. Pentru restul localitatilor, taxa de transport este de 1 leu pe kilometru, tarif dus intors. Acest tarif contine TVA.

Roflora
Vrei sa te intorci la produse?